Küçük Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri derunermektedir.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak malum ve kapının içeriden dışarıya namuslu açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında çın bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Göreceksiniz ki bu paye etkili kaliteli yangın baplarını en akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Bapsı baş amacı insanoğluın dokunca kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları kabil bileğildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış bapları, ölçün baplara bakarak henüz pahalı olabilir. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den mirlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

üste, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla yanında işlem adımları ekseri şunları yürekerir:

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı ekseriya 60 an, B klası bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Bapsı ivedili durumlarda binadan dünyaarı çıkış katkısızlamanın huzurı düzen yangının başka alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının arama altına aldatmaınması kolaylaşır ve daha bir küme beis Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul vermesi önlenir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet bâtınin tercih edilir.

Gereç: Yangın baplarında alelumum çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page